HVA VENTER NÅ, Forenede Danseorkester for Asia   2005 (K.Nordfjeld) Opptak: Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran, NRK Nyheter Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran Nyttårsaften 2004 skrev jeg denne sangen etter den forferdelige Tsunamien i Sør Øst Asia. Som mange andre ønsket vi å bidra med et eller annet til de berørte i katastrofeområdet. Resultatet ble HVA VENTER NÅ, hvor representanter for 15 danseorkestre bidro med sitt. Låta ble gitt ut sammen med en SE & HØR utgave og var med på å reise over 1.000.000,- til hjelpearbeidet. Det føltes godt å bidra.  
JADA, JADA, JADA    Tekst/melodi: Steinar Irrborg Opptak: Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld Via en bekjent på Hamar, nærmere bestemt Bertil “KRAG” Reithaug, ble jeg kjent med en fyr som heter Steinar Irrborg. En Østfolding med mange morsomme og fargerike tekster. Her er en av hans låter; Jada, jada, jada!  
Videoproduksjoner
Lorem Ispum dolor sit amet Hjem Hjem Nyheter Nyheter CD produksjoner CD produksjoner Spilleplan Spilleplan Omtale Omtale Bilde galleri Bilde galleri Historikk Historikk Videoproduksjoner Videoproduksjoner Pressemateriell Pressemateriell Tekster Tekster Booking Booking Norvid as Norvid as Kontakt Kontakt
VIDEOPRODUKSJONER
EVIG VANDRING 2005   Tekst/melodi: Inge Århaug /  arr: Kjetil Nordfjeld Opptak: Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran Evig Vandring har på mange måter blitt vårt varemerke. En låt som har festet seg hos mange av våre publikummere. Det er alltid gøy når folk man møter, kan sangene våre og nynner med. Etter en god stund på NRK Dansefot Jukebox så har mange fått et forhold til låta. Det er alltid like gøy og spille den ute. Det som er litt spesielt med videoen, er at den er spilt inn på mange forskjellige steder i Norge. Valdres, Vestlandet, Hedmark m.m.  
HØYE FJELL OG DYPE DALER     Kjetil Nordfjeld Opptak: Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld, Tommy Sæthran Er det noe vi har mye av i dette landet så er det høye fjell og dype daler. Selv om låta handler om forskjellige stemninger inne i hodet vårt, så synes jeg det var greit å bruke disse bildene for å illustrere ! God fornøyelse!  
EN NATT HAR BLITT TIL DAG 2009 Video (PE Gjedtjernet/K.Nordfjeld) INNSPILT OG REDIGERT AV ELEVER VED ÅRNES VG Media Kommunikasjon 2 elever ved Media linjen på Årnes hadde lyst til å lage video av en av våre låter. De fikk velge, og valget falt på låten EN NATT HAR BLITT TIL DAG. Vi ble godt fornøyd med resultatet! Takk gutter!  
CAMPINGPOLKA 2009 Kjetil Nordfjeld Opptak: Kjetil Nordfjeld, Jørn Kjetil Strømsrud Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld Det handler om CAMPING, og alle sidenene ved dette, på godt og vondt! Dette er vår lille beskrivelse av fenomenet!  
NÅR LYSET SLUKKES 2010   (Kjetil Nordfjeld/Odd Arne Sørensen) Opptak: Kjetil Nordfjeld, Jørn Kjetil Strømsrud Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld “Når lyset slukkes” ble med på vår første plateinnspilling i 2000. Vi er veldig glade i denne første plata, men synes vel kanskje den ikke fikk den oppmerksomheten den fortjente. Det er derfor viktig for oss å vise frem noen av disse låtene på samlealbumet vårt, og i 2010 lagde vi videoen til denne. Har blitt en tradisjon å avlutte kvelden med nettopp; “NÅR LYSET SLUKKES”.....  
SE VIDEO PÅ
GATELIV 2011  (Michael Gavril/Kjetil Nordfjeld) Kamera: Jørn Kjetil Strømsrud, Elin Nordfjeld, Pål Haugan, Thomas Nilsen Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld En tidlig junidag i 2011, hadde vi bestemt oss for å lage video til låta: GATELIV. Låta hadde blitt til ganske fort, og vi hadde bestemt å lage ei litt rocka låt hvor det stort sett skulle dreie seg om biler. Slik ble det!  Med over 50 amerikanske og noen europeiske biler som er lagd for rock`n roll, så var settingen klar! Vi stengte av ei gate i Kongsvinger, og rigget oss til med 5 kameraer + masse hyggelige mennesker. Det ble en fin søndag kveld! !Her er videoen  
INGEN PLASS Å HENGE JAKKA   2009  Kjetil Nordfjeld Opptak: Kjetil Nordfjeld, Jørn Kjetil Strømsrud Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld Vi  har fartet rundt i landet i mange år nå... Et fenomen er bensinstasjonene...De er blitt landeveisrestauranter som serverer kalde pølser og brus til oss sultne trafikanter. Ikke rart magan sier ifra. Så må vi på do..det er vinter og du har på deg dynejakke og andre tunge vinter klær...Uansett; du finner garantert ingen å plass å henge jakka når du er på dass. Tenk så mye glede en liten knagg hadde spredd....eller?  
BEST NÅR DET GJELDER (KIL låta 2010) Eric Dahl/Kjetil Nordfjeld Opptak: Tommy Sæthran, Jørn Kjetil Strømsrud Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld Når KIL rykket opp igjen til Eliteserien, måtte vi bare lage en liten hyllest. Eric Dahl kom med utkastet til låta, og sammen med Christiania ble det denne versjonen av BEST NÅR DET GJELDER.    
SE VIDEO PÅ
EN GÅNG I LIVET 2011  (Kjetil Nordfjeld) Kamera: Elin Nordfjeld, Michael Gavril Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld På samleplata vår som ble gitt ut våren 2012, hadde jeg bestemt meg for å lage en duett. Som duettpartner falt valget på svenske Carolina Skaarup Ohlsson fra Callinaz. En hyggelig erfaring. Senere i 2012 fikk Carolina GULDSLADDEN som årets dansebandvokalist i Sverige !!  
GJENNOMSNITTSNORDMANN 2012  (Kjetil Nordfjeld) Kamera: Elin Nordfjeld, Kjetil Nordfjeld Redigering: Norvid as v/Kjetil Nordfjeld Denne låta skrev jeg sammen med Per Erik Gjedtjernet i 1995/96. Den var med på den første singelen PICAZZO ga ut i 1996. Den ble aldri med på noen full utgivelse og jeg hadde derfor veldig lyst til å ta den med på “Sterke saker” plata i 2009. Videoen er laget i 2012 og opptakene er fra  Målselfossen og Bergen.  
SE VIDEO PÅ
Videoproduksjoner Videoproduksjoner